Carregant…

6è sopar Llenties solidàries

Ajuda'ns a construir el nou Centre Sant Jaume!
INSCRIPCIONS

Premsa

Premsa

Per a més informació, contacteu amb l’equip de comunicació del Centre Sant Jaume:
comunicacio@fundaciocarlesblanch.org

Llenties Solidàries contra l’absentisme

El proper dijous 28 de març se celebrarà a l’escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi la setena edició del sopar Llenties Solidàries, organitzat pel Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch. L’àpat comunitari estarà precedit per una eucaristia i una presentació dels diversos projectes que es duen a terme al territori de Badalona Sud des de l’entitat socioeducativa.

Infografia dels 20 anys d’història del Centre Sant Jaume

El Centre Sant Jaume es va constituir formalment el 1997 com a entitat socioeducativa al barri de Gorg, a Badalona. La llavor del projecte, però, la trobem a la celebració del centenari de l’escola a Sarrià. Aquesta infografia mostra l’evolució de l’entitat i en projecta el seu creixement. L’any 2019 s’ha previst un nou edifici per arribar a més persones i oferir un millor servei.

Llenties per trencar el cercle de l’exclusió a Badalona

Aquest dijous se celebrarà una nova edició del sopar ‘Llenties Solidàries’ a l’escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi, que coincideix aquesta vegada amb la celebració del 120 aniversari de l’escola. Aquest sopar solidari, que arriba a la quarta edició, s’organitza a benefici de les activitats del Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch i serveix també per donar a conèixer les seves activitats i sensibilitzar sobre la situació de la infància. 

Sarrià torna a sopar llenties pel centre Sant Jaume de Badalona

Aquest dijous tindrà lloc una nova edició del sopar Llenties Solidàries a l’escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi. Es tracta de la iniciativa que visibilitza com dues institucions separades en el territori mantenen viu el seu vincle inicial. Tots els beneficis del sopar es destinaran íntegrament a finançar els projectes del Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch, que des del barri de Gorg de Badalona atén infància en risc.

Aquest lloc web utilitza "cookies" per assegurar-vos una millor experiència. Si continueu navegant considerem que ho accepteu. Més informació

ACEPTAR
Aviso de cookies